joi, 15 octombrie 2009

Alnet Profesional DVR

De ani de zile tehnologia avanseaza cu o viteza uimitoare in absolut toate domeniile. Industria produselor de securitate n-a ramas in urma ajungand la performante de neimaginat cu cativa ani in urma. Si lucrurile nu se opresc aici…

Senzorii de imagine ai camerelor analogice au cunoscut progrese astfel incat a crescut calitatea imaginilor video atat de interior cat si de exterior, pe timp de zi dar si noaptea.

Industria video este la inceputul unei revolutii prin testarea si lansarea spre distributie a unor noi camere IP Arecont Vision capabile de inregistrare video de la 1.3 la 5.0 megapixeli. Aceasta noua camera se remarca prin nivelul detaliilor, prin flexibilitate mai mare pentru instalatiile de securitate dar si prin faptul ca poate substitui mai multe camere analogice avand o mare capacitate de acoperire a spatiilor supravegheate.

Din pacate sistemele DVR aflate pe piata nu sunt concepute pentru aceste noi camere. Unii producatori sunt preocupati de acest aspect si ofera un card prin care se face upgrade la software-ul DVR-ului pentru cele aflate deja pe piata. Insa atunci cand vechile DVR-uri sunt imposibil de adaptat la noile modele de camere IP cu megapixeli exista solutia inlocuirii acestora.

Alnet Professional DVR este un sistem ce face posibil prin acelasi soft vizualizarea atat a camerelor analogice cat si IP , atat local cat si pe internet prin folosirea unui PC, laptop, PDA, Iphone. Acest soft permite vizionarea si inregistrarea de foarte mare calitate si reprezinta trecerea treptata spre camerele IP avansate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu