joi, 8 octombrie 2009

Pan-Tilt-Zoom - Camere supraveghere PTZ

Pan-Tilt-Zoom - Camere supraveghere PTZ

In momentul in care doriti sa va instalati un sistem de camere de supraveghere insotit si de DVR trebuie sa va interesati ce optiuni aveti. Un specialist v-ar recomanda camere PTZ (Pan-Tilt-Zoom) si iata si motivele:

Mobilitate si arie mare de supraveghere

Cea mai buna camera de supraveghere trebuie sa poata monitoriza o arie larga. Din acest punct de vedere o camera PTZ este perfecta, nu trebuie pozitionata intr-un colt al incaperii pentru a avea un camp mai larg de vizibilitate. Camera PTZ se poate roti 360 de grade, si poate mari foarte mult imaginile astfel incat nici un intrus nu va ramane neidentificat

Scapa de cabluri

Lipsa cablurilor e de dorit nu numai aspectului inestetic. Cu un transmitator la mare distanta o camera PTZ fara fir se poate ascunde mai bine si inractorii pot fi surprinsi. Mai mult, locul lor poate fi usor schimbat atunci cand simtiti ca intrusii ar putea anticipa locul lor. Contati pe elementul surpriza atunci cand va supravegheati cu un sistem DVR fara fir bunurile.

Foloseste o baterie

Pentru sistemul de supraveghere ar trebui sa folositi o beterie care sa asigure functionarea camerelorin cazul penelor de curent. Camerele PTZ sunt prevazute si cu baterii. Pentru DVR si calculator trebuie sa va cumparati un dispozitiv UPS .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu